Η ΑΕΚ επιστρέφει και επίσημα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την παρουσία της στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. 

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ενημερώνει για την παρουσία της στη Νιόν:

Κληρώνει αύριο για την ΑΕΚ στη Νιόν της Ελβετίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League σε μία κλήρωση που σηματοδοτεί την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από οδυνηρή απουσία περίπου πέντε χρόνων.

Η ΑΕΚ θα μετάσχει σε κλήρωση της UEFA μετά από 1.784 ημέρες, αφού η τελευταία φορά ήταν στις 26 Αυγούστου 2011, όταν στο Μονακό είχε κληρωθεί στους ομίλους του Europa League της σεζόν 2011-12.

Η ΑΕΚ θα παραστεί στη Νιόν με τα κατάλληλα εφοδιασμένα USB sticks, που περιέχουν όλο το απαραίτητο multimedia υλικό της ομάδας για τον αντίπαλο ή τους αντιπάλους, που θα αναδείξει η κλήρωση, αφού ενδέχεται να κληρωθεί και με ζευγάρι του δεύτερου προκριματικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tην ΑΕΚ στην αυριανή κλήρωση (2μ.μ. ώρα Ελλάδας) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν θα εκπροσωπήσουν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αλέξης Δέδες και η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη.