Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η πρώτη ομάδα που «έκοψε» βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν, όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε… πολύ σκληρή για να πεθάνει και πήρε στο τέλος την ισοπαλία με 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 47′, όταν από σουτ του Κυριακόπουλου, ο Διούδης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα και ο Μανιά στο «ριμπάουντ» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «πράσινοι» έδειχναν να μην μπορούν να «απαντήσουν» εμφανίζοντας πολλά προβλήματα στην τελική πάσα, όμως όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά. Η είσοδος του Καμπετσή βελτίωσε την παρουσία τους μέσα στην περιοχή, αλλά ο νεαρός επιθετικός απέτυχε να σκοράρει δις, με τη δεύτερη προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα όμως, ο Χατζηγιοβάννης κέρδισε το πέναλτι, ο Μακέντα ευστόχησε και ο Παναθηναϊκός «έκλεψε» τον βαθμό με το τελικό 1-1.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (40′ λ.τ. Βαλιέντε), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (78′ Μπελόκ), Τσιλιανίδης, Μανιάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας (58′ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος (24′ λ.τ. Μπουζούκης), Δώνης (77′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.