Γιώργος Δώνης και Πέδρο Μαρτίνς έχουν οργανώσει τα πλάνα τους και στοχεύουν να φύγουν νικητές από το μεγάλο ντέρμπι. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Οι πράσινοι θα αγωνιστούν με 5-3-2 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια και τους Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί και Οικονόμου να συνθέτουν την τριάδα των στόπερ. Δεξιά όλη την πλευρά θα την έχει ο Γιόχανσον, ενώ αριστερά τον ίδιο ρόλο θα έχει ο Ινσούα. Κάτσε, Κουρμπέλης και Δώνης θα δημιουργήσουν την τριάδα του κέντρου με τον Μπουζούκη να είναι το στήριγμα του Μακέντα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με 4-2-3-1 και με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στο αρχικό σχήμα επιστρέφει και ο Σισέ που δεν έπαιξε κόντρα στον Άρη. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σα, μπροστά του σε ρόλο στόπερ οι Μεριά και Σισέ, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουΐ και αριστερά ο Κούτερης. Αμυντικά χαφ οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε με τον Φορτούνη μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ποντένσε και αριστερά ο Μασούρας με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουΐ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Γκερέρο