Με επιστολή της στην ΕΠΟ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε γνωστή την αδυναμία της να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα είναι δεδομένο ότι ο ιστορικός δεν θα συμμετάσχει ούτε στην Football League.

Έτσι, την θέση του όπως έχει γίνει γνωστό από την Δευτέρα, παίρνει ο ΟΦ Ιεράπετρας και πλέον η ΕΠΟ είναι έτοιμη να βάλει τον Πανιώνιο από το παράθυρο στη Γ’ Εθνική.

Η επιλογή της Football League δεν υπάρχει μιας και οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν κλείσει και κάπως έτσι η Ομοσπονδία θα τοποθετήσει τον «Ιστορικό» στον 6ο ή στον 7ο όμιλο.

Η κλήρωση στους ομίλους της Γ’ Εθνικής έχει πραγματοποιηθεί και ο Πανιώνιος θα μπει σε έναν από τους δύο παρακάτω ομίλους:

6ος όμιλος: ΑΣ Σαντορίνη 2020, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Φωστήρας, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιώς, Ηλιούπολη, Προοδευτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

7ος όμιλος: Ναύπλιο 2017, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Άρης Σκάλας, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Κορωνίδα Κοιλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Ερμής Μελιγούς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανγυθεατικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναρκαδικός, Μολαϊκός.