Η ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας, αγωνίζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με την Ένωση να θέλει τη νίκη για να περάσει στη κορυφή της Super League.

O Mατίας Αλμέιδα επέλεξε μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Άγιαξ καθώς οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αργεντίνος προπονητής, επέλεξε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι.

Ο Σιμάνσκι θα είναι ο αμυντικός μέσος, οι Ελίασον και Γκατσίνοβιτς στα πλάγια, με τον Μάνταλο σε πιο προωθημένο ρόλο. Ο Ζίνι θα παίξει ως βασικός, στο πλάι του Λιβάι Γκαρσία στη κορυφή της επίθεσης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμείδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μάνταλος – Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για τους κιτρινόμαυρους οι Θεοχάρης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ.

H ενδεκάδα του Παναιτωλικού όπως την επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης: Καπίνο – Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν – Λιάβας, Μπαλντασάρα, Τορεχόν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης – Φρεντ Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο των γηπεδούχων οι Γκρατερόλ, Μαλής, Μαυρίας, Ξενιτίδης, Τσιγγάρας, Καρέλης, Βοΐλης, Μπουζούκης, Μπελεβώνης.