
Ισόπαλος 1-1 με τη Νίκη Βόλου αναδείχθηκε ο Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια για τις διαιτητικές αποφάσεις.
Τα παράπονα των «κυανέρυθρων» επικεντρώνονται στο εκπληκτικό γκολ του Ταβάρες, το οποίο ακυρώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία της αναμέτρησης, στρέφοντας τα πυρά του ειδικότερα κατά του βοηθού διαιτητή, Αχιλλέα Αναστασιάδη.
Δείτε το γκολ:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος καταγγέλλει την εξοργιστική απόφαση του Σερραίου βοηθού Αχιλλέα Αναστασιάδη να ακυρώσει το κανονικό γκολ του Ταβάρες.
Μια αδιανόητη και προκλητική υπόδειξη που καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης, στερώντας από την ομάδα μας τη νίκη.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τη φιλοξενία της», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.