Η Λαμία επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 εντός έδρας, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου εκμεταλλεύτηκε για δεύτερη φορά την έδρα της στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Άρη με το ίδιο, μάλιστα, σκορ και συμπλήρωσε 7 ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» χωρίς ήττα (19/02 είχε χάσει τελευταία φορά κι από τότε μετρά 5-2-0).

Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Γκάμπριελ Σούρερ εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα ηττήθηκε για τρίτη φορά σε 6 ματς (0-3-3), ενώ έφτασε τις 7 ήττες μακριά από το Αγρίνιο σε 9 παιχνίδια που έχει δώσει από τις 28 Ιανουαρίου (τότε είχε περάσει από το Βόλο με 3-2).

Πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Καρλίτος η Λαμία

Οι γηπεδούχοι πήραν πολύ γρήγορα το προβάδισμα και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Καρλίτος μετά από σέντρα του Λόνγκο.

Στο 13΄ η ομάδα της Φθιώτιδας απείλησε και πάλι με τον Τσιλούλη να δοκιμάζει το σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες καταγράφηκε στο 25ο λεπτό, όταν μετά το τρίτο διαδοχικό κόρνερ που κέρδισαν, ο Ζοάο Πέδρο προσπάθησε να εκτελέσει με τακουνάκι, αλλά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έβαλε την κόντρα και παραχώρησε νέο κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 53΄ για να ισοφαρίσει. Από την έξοχη μπαλιά του Ντουάρτε στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, ο Σενγκέλια γύρισε την μπάλα στον Καρέλη κι ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Σειρά της Λαμίας ν΄ απειλήσει στο 75΄ με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Αμαράλ δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε κι αστόχησε. Άστοχος ήταν γι΄ άλλη μια φορά ο Καρέλης στο 80΄ μέσα από την περιοχή, μετά από μπαλιά ακριβείας του Πέδρο.

Λαμία-Παναιτωλικός 1-0

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60΄ Αμαράλ), Σλίβκα (88΄ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (61΄ Τόσιτς), Λόνγκο (61΄ Ακούνια), Καρλίτος (79΄ Στάνκο)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μάλης, Ντουάρτε (71΄ Ξενιτίδης), Οικονόμου, Σίλβα (90΄+3 Μαυρίας), Μπαλντασάρα (71΄ Χουάνπι), Φακούντο Πέρες (86΄ Ντίας), Σενγκέλια (86΄ Βοϊλης), Φεντερίκο, Καρέης, Ζοάο Πέδρο