Ξεκινούν σήμερα Σάββατο τα πλέι άουτ, με τέσσερα ματς στο σύνολο, και συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, Κηφισιά – Βόλος, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός.

Σε σχέση με τη βαθμολογία στη πλέον δύσκολη θέση βρίσκονται κυρίως οι Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα που μάλιστα αγωνίζονται και οι δύο εκτός έδρας.

Τα Play Out της Stoiximan Super League 1 μετά θα ξαναέχουν αγωνιστική δράση στο τέλος του Μαρτίου.

Το πρόγραμμα (16 Μαρτίου)

17.00: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (NS2)
17.30: Κηφισιά – ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS TV 2)
19.30: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (NS PRIME)
20.00: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός (COSMOTE SPORTS TV 1)

Η βαθμολογία (Play Out)

7. Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Κηφισιά 21
12. Παναιτωλικός 20
13. Βόλος 19
14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

* Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Play Off και Play Out, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play Off / Play Οut αθροιστικά).
– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play Off / Play Out αθροιστικά).
– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

** Σύμφωνα με τις α) υπ’ αριθ. 53/04.03.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, β) υπ’ αριθμ. 17/13.03.2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων/Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1, κατακυρώθηκε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (με τέρματα 0-3).