Στους «16» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος. Μετά από ένα 90λεπτο χωρίς γκολ στην Τρίπολη, οι Περιστεριώτες σκόραραν τρεις φορές στην παράταση και με το 3-1 επί του Αστέρα πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Περιστερίου έγινε η 11η ομάδα που θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά κι είχε δοκάρι με τον Μπαράλες στο 27’, στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του κι είχε με τη σειρά του καλές στιγμές. Καμία ομάδα, πάντως, δεν σκόραρε στο 90λεπτο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Κλωναρίδης πέτυχε ένα τρομερό γκολ για το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου του έξτρα μισάωρου.

Ο Κιάρτανσον έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία πέτυχε και τρίτο γκολ με πέναλτι του Μουνίθ. Κάπως έτσι ο Κρις Κόουλμαν είδε και τις τρεις αλλαγές του να βρίσκουν δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα (91’ Στάνκο), Άλβαρεζ (113’ Κωστέας), Ντομίνγκεθ (46’ λ.τρ. Προύντζος), Μουνάφο, Σίτο (65’ Μπαρτόλο), Ριέρα (37’ Λέο Τιλίκα), Μπενίτο (65’ Κρέσπι), Μπαράλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρες, Μαυρομάτης, Αθανασίου (84’ Ντε Μποκ), Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον (61’ λ.τρ. Έντερ Γκονζάλες), Κουέν (67’ Μουνίθ), Ροτάριου (67’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (101’ λ.τρ. Κιάρτανσον), Τζοβάρας (84’ Οικονομίδης).