Τον Τζάρελ Έντι φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για τις θέσεις «2» και «3»! Ποιος είναι ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ, που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα!

Και ξαφνικά… Τζάρελ Έντι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον 26χρονο Αμερικανό, προκειμένου να κλείσει και την τελευταία θέση ξένου στο ρόστερ του, συμπληρώνοντας το… παζλ, με τον γκαρντ/φόργουορντ από τη Φλόριντα!

Πρόκειται για έναν 26χρονο γκαρντ-φόργουορντ που αποφοίτησε από το Virginia Tech και, παρά το γεγονός πως δεν επιλέχθηκε στο draft του 2014, κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ο Έντι έπαιξε τη σεζόν 2015/2016 στους Ούιζαρντς έχοντας 2.4 πόντους ανά αγώνα. Την περσινή σεζόν πέρασε για λίγο κι από τους Φίνιξ Σανς.

Ο Έντι έχει περάσει και από την D-League με τους Austin Spurs και Wind City Blue και έχει έφεση στο μακρινό σουτ. Μάλιστα, το 2015, αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του NBDL.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περσινή σεζόν, είχε 14.1 πόντους (41.5% 3π.), 3.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ.