Μεταξύ της ΦΙΜΠΑ και της Ευρωλίγκας βρίσκεται ο Άρης! Ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του Άρη για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη, τόνισε ότι «τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι. Όταν υπάρξουν, τότε θ’ αποφασίσουμε». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «συζητάμε και με τις δύο μεριές όχι μόνο για το καλό του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, αλλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης βρίσκεται πιο κοντά στην Ευρωλίγκα, παρά τη ΦΙΜΠΑ, αν και η οριστική απόφαση θα παρθεί μόλις ενημερωθεί πλήρως ο Νίκος Λάσκαρης για τα οικονομικά δεδομένα. Όπως ακούγεται έντονα, παράγοντες του Ολυμπιακού επιθυμούν τη συμμετοχή του Άρη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς έχουν ανοίξει τους τελευταίους μήνες «δίαυλο επικοινωνίας».

Τους έχει ενώσει, επίσης, η …αδυναμία που τρέφουν στην ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα κάνουν, λοιπόν, ότι είναι δυνατό προκειμένου να πειστεί ο Τζόρντι Μπερτομέου να καταβάλλει περισσότερα ευρώ συγκριτικά με τη ΦΙΜΠΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θα είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ…