O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αποδέχτηκε την πρόσκληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη για να μιλήσει αύριο στις 18:30 στη Μόνιμη Επιτροπή του Ελληνισμού της Διασποράς ενώπιον των 33 βουλευτών μελών της.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει στο πλαίσιο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας», αλλά και για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, εν όψει μάλιστα της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Στη Βουλή θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα  ο Ιβάν Σαββίδης, ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας, προσκεκλημένος του Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς  Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα μιλήσει προς τους 33 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής, παρουσία του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργου Σταθάκη, του Αντιπροέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτρη Σαμαρά, και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Εμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννη Μανδρίνου,  στο πλαίσιο τόσο του «Αφιερωματικού Έτους 2016 Ελλάδας – Ρωσίας», όσο και της συνεχιζόμενης συζήτησης στην Επιτροπή για την ανάγκη προσέλκυσης «Επενδύσεων Ομογενών» στη χώρα μας, ενόψει μάλιστα  της κατάθεσης του νέου αναπτυξιακού νόμου».