Σοκ έχει προκαλέσει μια είδηση από την Ισπανία που θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν φημίζεται για τη σεμνότητά του, να επιστρέφει τη Χρυσή Μπάλα που έβαλε φέτος στη συλλογή του, έπειτα από μια… κρίση αυτογνωσίας.

Θα μπορούσε αυτή η είδηση να είναι αληθινή; Φυσικά και όχι και πράγματι, όσοι δεν πίστεψαν τη Mundo Deportivo έκαναν πολύ καλά, καθώς σήμερα, 28 Δεκεμβρίου, είναι η Ημέρα των Αγίων Αθώων στην Ισπανία, κάτι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, ο Πορτογάλος αστέρας είναι έτοιμος να επιστρέψει τη Χρυσή Μπάλα, προκειμένου αυτή να πάει στον πραγματικό… δικαιούχο, τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, η ωραία αυτή ψεύτικη ιστορία, αναφέρει ότι ο CR7 ανακοίνωσε περίλυπος την απόφασή του μετά το πρόσφατο clasico και την ήττα της Ρεάλ με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.

Την ιστορία «ενισχύει» η αναφορά πως κομβικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σχετική επιθυμία του γιου του, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των θαυμαστών του Αργεντινού αστέρα, όσο και το «κράξιμο» για τις δηλώσεις που έκανε και με τις οποίες ανέφερε ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!