Kαλεσμένος του Κυριάκου Θωμαΐδη στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ήταν ο Γιώργος Βασιλειάδης, απαντώντας σε ορισμένα «καυτά» ερωτήματα της αθλητικής επικαιρότητας.

Δείτε τι ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν δέχομαι μηδενιστικές αναφορές. Το τι έχουμε πετύχει 3 χρόνια δεν δέχομαι να το μηδενίζει και να το μειώνει κανείς. Καταφέραμε πράγματα που πριν από τρία χρόνια ήταν απλά τα ζητούμενα. Δεν πρέπει να φορτωθεί στον ΠΑΟΚ το… προπατορικό αμάρτημα. Δεν πιστεύω να έχετε την απαίτηση, την ομορφιά των τελευταίων 40 ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο να την διορθώσουμε εμείς μέσα σε έξι μήνες και ένα χρόνο;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ για τη σχέση Σαββίδη – ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρος: «Ο Ιβάν Σαββίδης, δεν ανδρώθηκε επιχειρηματικά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. ‘Η θα καταλογίζετε συγκεκριμένες κατηγορίες στην κυβέρνηση ή ας προχωρήσουμε παρακάτω, χωρίς ασάφειες. Άλλωστε αντιδράσαμε ακαριαία και καταδικάσαμε άμεσα την ενέργειά του… φίλου μας, όπως τον χαρακτηρίσατε».