Σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει ο Κάρλος Ζέκα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πράσινη», ο διεθνής μέσος είδε τους εν Ελλάδι λογαριασμούς του να μπλοκάρονται από την Εφορία, λόγω οφειλών προς το δημόσιο. Χρήματα που θα έπρεπε να είχε καταβάλει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο ρεπορτάζ ο Ζέκα ζητάει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, για να καλυφθεί το χρέος και να μην έχει ο ίδιος προβλήματα με το δημόσιο. Εξάλλου επρόκειτο για υποχρέωση του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει και βάσει των συμβολαίων που είχε υπογράψει ο παίκτης.

Ο Ζέκα, πάντως, φέρεται να ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι θα κάνει υπομονή λίγο καιρό, αντιλαμβανόμενος την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έχει ζητήσει να βρεθεί μία λύση. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε και ο ίδιος θα επιλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Κάτι που δεν θέλει να κάνει, για διάφορους λόγους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί ότι ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα φορολογικά ζητήματα της ΠΑΕ, θα αναλάβει της υποχρεώσεις. Άρα δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος λύση στο θέμα.