Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 5-1 τον Βόλο που είχε πέντε συνεχόμενες νίκες και έκανε το 10×10.

Οι πράσινοι το 3ο λεπτό είχαν την πρώτη τους φάση με το πλασέ του Βέρμπιτς που έφυγε άουτ, μετά το πάτημα του Σπόραρ.

Ο ίδιος παίκτης, ο Βέρμπιτς, ήταν αυτός που είχε και τη δεύτερη φάση για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο 15′, με το σουτ που έφυγε λίγο άουτ, καθώς η πίεση προς τους γηπεδούχους άρχισε να ανεβαίνει. Στο 24′ από την ωραία σέντρα του Παλάσιος ο Σπόραρ έκανε το σουτ στην κίνηση εντός περιοχής αλλά ο Κλέιμαν μπλόκαρε, για να έρθει τελικά το γκολ στο 39’…

Ο Παλάσιος πήρε τη μπάλα δεξιά, απέφυγε τον αντίπαλό του και με πολύ ωραίο τρόπο τελείωσε τη φάση με το εξωτερικό για το 0-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες.

Πανηγυρισμοί που έγιναν ακόμη πιο έντονοι στο 44′, όταν ο Μπρινιόλι εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας τον Παλάσιος, ο οποίος κοντρόλαρε και σούταρε εκτός περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός, με λίγα λόγια, είχε ήδη βάλει βάσεις νίκης και ο Βόλος ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Στο 60′, πάντως, θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι αλλά ο Οζέγκοβιτς αστόχησε από ευνοϊκή θέση, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Όπως και να έχει, τρία λεπτά μετά το παιχνίδι… έλαβε οριστικά τέλος, αφού ο Χουάνκαρ με σουτ -και με τη μπάλα να βρίσκει λίγο και στον Εσκοβάλ, έγραψε το 0-3.

Το ματς, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είχε μετατραπεί πλέον σε πάρτι για τους πράσινους, οι οποίοι αμέσως μετά, στο 67′, έκαναν και το 0-4 με τον Τσέριν στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Κλέιμαν στο τακουνάκι του Σπόραρ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Θρίαμβος που έγινε ακόμη μεγαλύτερος στο 76′, όταν ο Μπερνάρ συνεργάστηκε με τον Χουάνκαρ και αυτός έδωσε στον Σπόραρ, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-5!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-5 στο 84′.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνη, Μπαριέντος (71′ Ματίγια), Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (46′ Νοκέρ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71′ Κούτσιας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (86′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (78′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (86′ Γκάνεα), Βέρμπιτς (69′ Κουρμπέλης), Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης).