Στην Σερβία «μετράνε» οι νεκροί από διαφθορά...

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν σήμερα δύο καταγγελίες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός»

Οι καταγγελίες για story με σύνθημα της Θύρας 13

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν σήμερα δύο καταγγελίες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε μέσω Instagram ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της προχώρησαν σε καταγγελίες σε βάρος του, με αφορμή ανάρτησή του που περιλάμβανε σύνθημα της Θύρας 13 κατά της διαιτητή Βάσως Τσαρούχα, στο οποίο γινόταν αναφορά και στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και την υπόθεση των καταγγελιών για στημένους αγώνες και χειραγώγηση αναμετρήσεων.

Στη νέα του τοποθέτηση, υποστήριξε ότι οι δύο καταγγελίες τού επιδόθηκαν την ίδια ημέρα, επειδή είχε δημοσιεύσει ένα story στο οποίο ακουγόταν το συγκεκριμένο σύνθημα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Καθαρά ενημερωτικά με όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες μέρες: προφυλακίσεις, στημένα, χειραγώγηση αγώνων, τα πάντα όλα.

Μου επιδόθηκαν σήμερα δύο καταγγελίες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και από τους ιδιοκτήτες της επειδή είχα ανεβάσει ένα story χθες, προχθές, πότε ήταν, με το σύνθημα της Τσαρούχα που τραγουδούσε η Θύρα 13 και μέσα στο πλάνο λέει κάτι για τον Πειραιά και τον Μπαρτζώκα.

Λες και με απασχολεί ο Μπαρτζώκας.

Για αυτό το ανέβασα.

Προφανώς το ανέβασα για την Τσαρούχα και το σύνθημα, γ@μ@ τα συνθήματα είναι το κομμάτι που αφορά την Τσαρούχα.

Και μου κάνανε για δυσφήμιση του μπάσκετ, γιατί στο τέλος του συνθήματος αναφέρεται ο Μπαρτζώκας.

Υπάρχουν λόγια; Όλοι αυτοί που υπερασπιζόσασταν τόσες φορές στα δικαστήρια δεν δυσφημήσανε το μπάσκετ;

Δεν δυσφημήσανε τα τρόπαια και τους τίτλους που πήρατε μέσα στο γήπεδο;

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.