Για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε σε μικρή ηλικία και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί 100 ράμματα, αφήνοντας του παράλληλα το σημάδι που έχει στο πρόσωπό του, μίλησε ο Γάλλος σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου Φρανκ Ριμπερί, στο δίκτυο Canal+.

«Ο κόσμος έλεγε συνεχώς “κοίτα τα σημάδια στο πρόσωπό του, κοίτα το κεφάλι του… Τι είναι αυτή η ουλή; Είναι τόσο άσχημο”… Όπου κι αν πήγαινα, όλοι με κοιτούσαν για το σημάδι, όχι γιατί ήμουν ο Φρανκ ή γιατί ήμουν ποδοσφαιριστής, αλλά για το σημάδι που είχα στο πρόσωπο…» είπε ο Ριμπερί και συνέχισε:

«Όλα αυτά, όμως, μου έδωσαν δύναμη και ατσάλωσαν τον χαρακτήρα μου. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις ένα τέτοιο σημάδι και είσαι παιδί. Ο τρόπος που σε βλέπει ο κόσμος, τα σχόλια που ακούς είναι δύσκολα…

Η οικογένειά μου υπέφερε απ’ όλο αυτό. Ο κόσμος που μιλάει, είναι οι γονείς των άλλων παιδιών και είναι πολύ άσχημο αυτό. Όσο κι αν υπέφερα, δεν πήγα ποτέ να κλάψω σε κάποια γωνία.

Ο Θεός μου έδωσε αυτό το διαφορετικό που έχω. Τα σημάδια είναι πλέον κομμάτι μου. Ο κόσμος απλά θα πρέπει να με δεχθεί όπως είμαι…», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!