Η κυβέρνηση Τσίπρα και η Ν.Δ να συνεννοηθούν και να συνενώσουν τις προσπάθειές τους για το χρέος.

Να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να πιέσει τους ευρωπαίους που συνομιλεί στο ΕΛΚ και ο κ. Στουρνάρας ως κεντρικός τραπεζίτης, ώστε να καταστεί το χρέος βιώσιμο μέσα απο την ρύθμισή του. Αυτό επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 fm, ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε για το θέμα της κόντρας ΔΝΤ -Γερμανίας ότι στο τέλος θα βρεθεί μέσω της διαπραγμάτευσης και του συμβιβασμού η εξειδίκευση των μέτρων για μετά το 2018 που θα αφορά την αντιμετώπιση του χρέους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά το εσωτερικό πολιτικό μέτωπο, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι θα μπορούσε να υπάρχουν σε μεγάλα θέματα συνεννόηση και όχι άρνηση για την αντιμετώπισή τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εννοεί να υπάρξει συγκυβέρνηση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ . Η Ιδέα του “γιουρουσιού” απο τη Ν.Δ του στιλ παραιτηθείτε ή φύγετε εσείς για να έρθουμε εμείς δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες σημείωσε ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. Σε ότι αφορά τη σημερινή διαδικασία στην βουλή για τα θέματα διαπλοκής και διαφθοράς , επεσήμανε οτι θα υπάρξει αντιπαράθεση με ονόματα και διευθύνσεις και για αυτό κάλεσε σε μια συμμαχία εντίμων για την αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς για να ξεβρομίσει ο όπως είπε η χώρα και οι κλέφτες να πάνε φυλακή.