Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο Γιάννης Στουρνάρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο οποίος καταθέτει συνεχώς επί ένα επτάωρο.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Διοικητή της ΤτΕ μπήκε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Απαντώντας  σε ερώτηση  του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Παπαδόπουλου, γιατί δεν παρενέβη για την εκροή κεφαλαίων, έδειξε ώς κύριο υπέυθυνο τον Γιάννη Βαρουφάκη διότι εξαιτίας του η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 4 Φεβρουαρίου σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα.

Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρουφάκης πήγε στο διοικητικό συμβούλιο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και τους είπε ότι είναι υπουργός οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας.  ¨

Οταν μάλιστα ο κ. Στουρνάρας  τους είπε “μην τον λαμβάνετε υπόψιν σας”  του απάντησαν ότι  «δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν είναι υπουργός οικονομικών».

Καταλήγοντας  ο κ. Στουρνάρας είπε πως ο  Γιάνης Βαρουφακης τους έπεισε ότι με αυτόν υπουργό οικονομικών δεν υπάρχει επιστροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Στουρνάρας προκάλωντας την έκπληξη των μελών της επιτροπής  οτι έστελνε επιστολές στην κυβέρνηση για τον Βαρουφάκη λέγοντας  χαρακτηριστικά «Τι άλλο να έκανα; Επαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα: “Μαζέψτε τον”