Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται η έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11:00 το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Το γεγονός πως η συνέντευξη δεν θα δοθεί στο Υπουργείο Άμυνας αλλά στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Λεωφ. Συγγρού ίσως… μαρτυρά πως ο Πάνος Καμμένος αναμένεται να πάρει θέση για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι νωρίτερα τη Δευτέρα (11/06/2018), το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού έκανε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ: «Τηλεφωνική επικοινωνία είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Οι δυο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες τους σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία αύριο το πρωί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα ωστόσο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκαθάρισαν πάντως πως: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος».