ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Δ.Λιγνάδη: Στον Εισαγγελέα και πάλι – Αντιμέτωπος με τέταρτη καταγγελία βιασμού ανήλικου αγοριού

Υπόθεση Δ.Λιγνάδη: Στον Εισαγγελέα και πάλι – Αντιμέτωπος με τέταρτη καταγγελία βιασμού ανήλικου αγοριού

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για δύο υποθέσεις βιασμών, έλαβε κλήση για νέα ανωμοτί κατάθεση με αφορμή μια τέταρτη καταγγελία βιασμού ανήλικου αγοριού.

Την κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις έστειλε ο αρμόδιος εισαγγελέας στον Δημήτρη Λιγνάδη μέσω του Τμήματος Ασφαλείας Τριπόλεως προκειμένου να του δοθεί στις φυλακές όπου κρατείται.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία που έκανε ένας 24χρονος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο νεαρός κατήγγειλε στην ανακρίτρια πως βιάστηκε δύο φορές από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν ανήλικος. Η κατάθεση διαβιβάστηκε από την ανακρίτρια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η οποία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Στο… μικροσκόπιο ακόμα ένας ηθοποιός

Λίγες ώρες μετά τη δίωξη του Πέτρου Φιλιππίδη για τρία κακουργήματα, στο… μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται ακόμα ένας ηθοποιός ο οποίος θα κληθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο που εξετάζει τις καταγγελίες κακοποιήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο ηθοποιός θα κληθεί να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για βιασμό νεαρής γυναίκας. Η καταγγελία της είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στη συνεχεία η παθούσα έδωσε κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα. Ο βιασμός της γυναίκας φέρεται να έγινε μέσα στο 2020.

Στο αρχείο οι καταγγελίες κατά σεναριογράφου

Την ίδια ώρα αρχειοθετούνται συνολικά 11 καταγγελίες γυναικών που έγιναν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του προέδρου της Ένωσης Σεναριογράφων, Αλέξανδρου Κακαβά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετήθηκαν αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας για τα οποία καταγγέλλονταν ο σεναριογράφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.