Το γνωστό ποίημα των ΑΝΕΛ επανέλαβε για ακόμα μία φορά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θ. Τουσουνίδης σε ραδιοφωνική εκπομπή οπού δήλωσε πως αν η συμφωνία δεν έρθει στη Βουλή με 180 θα πέσει η κυβέρνηση και θα γίνουν εκλογές.

Είπε συγκεκριμένα: «Μόνο αν συμβεί το θαύμα να τελειώσουν οι γείτονές μας όλα όσα έχουν δεσμευτεί ότι θα κάνουν, αν φτάσει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, θα ζητήσουμε αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την κύρωσή της. Αν δεν γίνει δεκτό αυτό από το Μέγαρο Μαξίμου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για εκλογές ώστε να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός». «Ο προσανατολισμός μας δεν είναι να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά να ολοκληρώσουμε την τετραετία» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα διαψεύσουμε και πάλι τις δημοσκοπήσεις» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ. Και συνέχισε: «Η ίδρυση κόμματος από τον Δ. Καμμένο αποδεικνύει ότι στόχος του ήταν η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας στην πορεία εξόδου από τα μνημόνια. Τα εγχειρήματα αυτά που κινούνται από τα συμφέροντα κάποιων δεν πρόκειται να βρουν ανταπόκριση στην ελληνική κοινωνία».