Να κατεβάσει άμεσα προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ρένας Δούρου από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαίτησε από μέλος της παράταξής του, «Νέα Αρχή για την Αττική», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης διευκρινίζει, ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν «κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο από όποιον κι αν προέρχεται». «Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιους είδους συμπεριφορές» συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι ο ίδιος – με δημόσια δήλωσή του στις 28 Μαΐου – ζήτησε από την κ. Δούρου να προχωρήσουν σε διακαναλική συζήτηση, αλλά η κ. Δούρου δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε, ο κ. Πατούλης «έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής».

Ομιλία του Γιώργου Πατούλη στην Κλαυθμώνος

Λίγο πριν τη μάχη της Κυριακής για την Περιφέρεια Αττικής, ο νικητής του α΄ γύρου των εκλογών, Γιώργος Πατούλης πραγματοποίησε ομιλία στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Την Κυριακή αλλάζουμε περιφερειάρχη, αλλάζουμε και δήμαρχο. Πηγαίνουμε μπροστά!», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, προσθέτοντας: «Πάμε για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, προχωράμε μπροστά και δυνατά για το μέλλον. Η Κυριακή είναι μέρα νίκης και απαλλαγής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από πολίτες, το «παρών» στην ομιλία του κ. Πατούλη, δίνουν και στελέχη της ΝΔ, δείχνοντας την στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη. Ανάμεσά τους η Ντόρα Μπακογιάννη, η Νίκη Κεραμέως αλλά και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής. Φυσικά, από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη.