Τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απασχόλησαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής του «Μεγάλου Περιπάτου», ιδιαίτερα στην οδό Πανεπιστημίου.

«Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Ακούμε την κριτική και αυτά που μας λένε οι πολίτες και η Ομάδα των Επιστημόνων παρακολουθεί την πιλοτική εφαρμογή του έργου, όχι μέρα με τη μέρα, αλλά ώρα με την ώρα».

Πρόσθεσε δε, πως για ένα μεγάλο έργο που συζητείτο για 35 χρόνια και θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές προς όφελος των κατοίκων της πόλης.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, διαβεβαίωσε ότι θα διευθετηθούν άμεσα αρκετά προβλήματα που δημιουργήθηκαν και παράλληλα ενημερώνονται οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.

Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Νάσος Ηλιόπουλος ανάφερε ότι ίσως να μην ήταν κατάλληλο το timing ενώ επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» Παύλος Γερουλάνος τόνισε πώς δεν πρέπει να «κάνουμε πίσω» αλλά απαιτείται Συγκοινωνιακή Μελέτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έκανε λόγο για βεβιασμένες κινήσεις χωρίς προετοιμασία, ζητώντας να εξαιρεθεί η οδός Αθηνάς.