Έκρυθμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα καθώς ξεχειλίζει η οργή των πολιτών κατά της κυβέρνησης, η οποία με αστυνομική καταστολή προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους  πολίτες που διαμαρτύρονται για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το έγκλημα στα Τέμπη.

Αυτό που έγινε στα Τέμπη η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να το «καταπιεί» και στην κυβέρνηση έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν.

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στην Ομόνοια.

Ομάδα κουκουλοφόρων άρχισε να πετάει χημικά μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.

Κανείς από τους χιλιάδες πολίτες που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις δεν φοράει κουκούλα ούτε προκαλεί επεισόδια.

Η περίεργη «σύμπτωση» είναι ότι όταν υπάρχουν διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης για τέτοια μείζονα ζητήματα, εμφανίζονται.

">

Μόνο στην Αθήνα κατέβηκαν να διαμαρτυρηθούν πάνω από 100.000 άνθρωποι σύμφωνα με τους διοργανωτές, παρόλο που είχαν κλειστούς τους σταθμούς του μετρό.

Από Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα, η Σταδίου είναι πλημμυρισμένη με οργισμένους πολίτες, ενώ η Πανεπιστημίου από το ύψος του Rex και πάνω.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Έξω από τον ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν επεισόδια κατά τη διάρκεια της μεγάλη πορείας 20.000 και πλέον πολιτών που ζητούν Δικαιοσύνη για τα θύματα στα Τέμπη.

Νωρίτερα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία, με το πλήθος να φωνάζει συνθήματα και να κρατά πανό με μηνύματα όπως «Εσείς μετράτε κέρδη ή ζημιές και εμείς ανθρώπινες ζωές». 

Ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές ξεκίνησε πετροπόλεμος ενώ η ΕΛ.ΑΣ διέλυσε με χημικά το πλήθος.

Επεισόδια στην Πάτρα

Στην Όθωνος Αμαλίας έξω από τον ΟΣΕ στην Πάτρα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν και εκεί χρήση δακρυγόνων.