ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Οργή λαού» στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Πάτρα, Χανιά και Λιβαδειά για το έγκλημα των Τεμπών – Δυναμική η παρουσία μαθητών-φοιτητών (βίντεο)

Η νέα γενιά δε θα συγχωρήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών

«Οργή λαού» στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Πάτρα, Χανιά και Λιβαδειά για το έγκλημα των Τεμπών – Δυναμική η παρουσία μαθητών-φοιτητών (βίντεο)

Δυναμική είναι η παρουσία των φοιτητών και των μαθητών στην πρωτεύουσα και σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας στις κινητοποιήσεις για το έγκλημα των Τεμπών, για το οποίο υπόλογη είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, η νέα γενιά κατέστησε σαφές ότι για το αποτρόπαιο έγκλημα θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον Κ.Μητσοτάκη.

Οι εικόνες από την Αθήνα και πόλεις όπως η Πάτρα, τα Χανιά και η Λιβαδειά είναι ενδεικτικές…

Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί από τις 11:30 περίπου σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας και συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία για το έγκλημα στα Τέμπη.

Τα συνδικάτα και οι φοιτητές διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο 57 ανθρώπους, όταν επιβατικό τρένο προσέκρουσε μετωπικά σε μια εμπορική αμαξοστοιχία σκορπίζοντας τον θάνατο, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δίνουν πάνω από 30.000 διαδηλωτές να έχουν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας. Έχουν γίνει 14 προσαγωγές και δύο συλλήψεις.

Στην Πάτρα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και πορεία στους κεντρικούς δρόμους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στην πόλη.

Μαζική είναι και η συμμετοχή των πολιτών στα Χανιά στην απεργία της 8ης Μαρτίου στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών. Οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε πορεία σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων.

Πλημμύρισαν και οι δρόμοι της Λιβαδειάς από μαθητές λυκείων και γυμνασίων που διαμαρτυρήθηκαν για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών.

Η ειρηνική τους διαμαρτυρία έκλεισε στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς με ενός λεπτού σιγή και χειροκροτήματα για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.