Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τόνισε πως «υπάρχουν κανόνες που αφορούν κάθε Έλληνα πολίτη. Όπως σωστά η κυβέρνηση επέβαλλε ένα πρόστιμο στην Μύκονο, εξίσου σωστά διαμαρτύρονται κι οι πολίτες για τις εικόνες που είδαμε στον Πειραιά, στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου από τον Άδωνι Γεωργιάδη».

Πρόσθεσε δε, ότι ο κορωνοϊός εξακολουθεί να υπάρχει, και υποστήριξε πως «δεν πρέπει να υπάρξει ένα νέο lockdown και γι αυτό πρέπει να τηρούμε όλοι τους κανόνες. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις εν μέσω υγειονομικής κρίσης».

Ο Παύλος Χρηστίδης άσκησε έντονη κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ σε ό, τι αφορά στην αντιπολιτευτική του τακτική για τον Τουρισμό. «Ρίχνει συνέχεια νερό στο μύλο της ΝΔ, κάνει συνέχεια γκάφες», είπε αναφερόμενος στην φασαρία που έχει σηκώσει η Κουμουνδούρου για το κυβερνητικό σποτ που διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρότεινα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να περιμένουν να δουν πρώτα τί ανακοινώσεις βγάζει το ΚΙΝΑΛ , να είναι σίγουροι ότι υπάρχει θέμα, και μετά να μας ακολουθούν. Το έχουν κάνει εξάλλου πολλές φορές στο παρελθόν, από τα voucher μέχρι τις ΠΝΠ του κ. Βρούτση», κατέληξε.