Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και των εκπαιδευτικών υπονοώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα απολυθούν. Κανονική δικτατορία στο όνομα μιας υγειονομικής πολιτικής χρεοκοπημένης 100% όπως έδειξε το παράδειγμα της Μυκόνου.

Σχετικά με όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, διευκρίνισε πως πρώτα θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε να μην φτάσουμε σε απολύσεις. Τόνισε, δε, ότι το πλαίσιο εργασιακών σχέσεων και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα είναι αρκετά ευέλικτο, επομένως μπορεί να βρεθεί τρόπος να συνεχίσουν να παρέχονται οι υπηρεσίες χωρίς να πληγεί ούτε ο πολίτης ούτε και ο εργαζόμενος.

Όπως είπε ο υπουργός, η αναστολή εργασίας είναι από μόνη της είναι ένα «ισχυρό κίνητρο« για να εμβολιαστεί κάποιος που δεν θέλει να χάσει το εισόδημά του. Ανέφερε, επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τη διαφορά του να είσαι εμβολιασμένος, καθώς υπάρχουν και τα προνόμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή, ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Συντάγματος! Και στην Μύκονο που έχει εμβολιαστεί το 90% των πολιτών και ελέγχονται αυστηρά οι αφίξεις γιατί είχε τόσα κρούσματα και κατέστρεψαν οικονομικά το νησί με το lockdown;