Να δημιουργηθούν λόχοι Ρομά καταδρομέων! «Για πλάκα» θα μπούμε στην Πόλη!

Ν.Μαστοράκης για Μαντόνα: «Κάντε την υπουργό να έρθουν high class τουρίστες αντί φθηνού υπερτουρισμού»

Η ανάρτηση της Μαντόνα από την Ελλάδα έγινε αφορμή για σκληρή κριτική του Νίκου Μαστοράκη στην υπουργό Τουρισμού

Ν.Μαστοράκης για Μαντόνα: «Κάντε την υπουργό να έρθουν high class τουρίστες αντί φθηνού υπερτουρισμού»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η ανάρτηση της Μαντόνα από την Ελλάδα, με αφορμή τα γενέθλιά της, προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για την τουριστική προβολή της χώρας.

Ο δημοσιογράφος και παραγωγός υποστήριξε ότι η παρουσία της Μαντόνα στην Ελλάδα και το βίντεο που δημοσίευσε στα social media λειτούργησαν ως μια ιδιαίτερα ισχυρή, άτυπη διαφήμιση της χώρας, καθώς απευθύνθηκαν σε εκατομμύρια θαυμαστές της.

Στην ανάρτησή του με τίτλο «MADONA GR», ο Μαστοράκης άσκησε σκληρή κριτική στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Και ενώ το υπουργείο Τουρισμού, υπό την υπουργό Μηδέν του Μαξίμου, κοιμάται τον ύπνο του αδίκου, η Μαντόνα αναλαμβάνει τον άτυπο ρόλο της υπουργού Τουρισμού της χώρας μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καμπάνιες του ΕΟΤ, χαρακτηρίζοντάς τες «δαπανηρές και αθόρυβες», ενώ έκανε λόγο και για «π@@@@@ες ρουτίνας χωρίς ένα σχέδιο που να ανοίγει τα μάτια».

Σχολιάζοντας την αναδημοσίευση του βίντεο της Μαντόνα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε: «Ευτυχώς, βέβαια, που το video αυτό το ανέβασε στο FB ο Κυριάκος, όσο η υπουργός του έκανε διακοπές, κουρασμένη από την πολλή σκέψη!»

Ο Μαστοράκης έθεσε στο επίκεντρο και το μοντέλο του ελληνικού τουρισμού, υποστηρίζοντας ότι η χώρα δεν αξιοποιεί τις δυνατότητές της για την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδήματος.

«Εμείς που έχουμε την Ελλάδα, έχουμε κι ένα δολοφονικό κουσούρι: δεν ξέρουμε πώς να την πουλήσουμε στον high class τουρισμό και αντ’ αυτού, α****πλώς προκαλούμε/προσκαλούμε σε φτηνό υπερτουρισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την άποψή του, η επιτυχία του τουρισμού δεν θα πρέπει να κρίνεται μόνο από τον αριθμό των αφίξεων, αλλά και από την ποιότητα των επισκεπτών και την αξία που αφήνουν στην ελληνική οικονομία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.