Μετά από την “ελληνική NASA”, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισχωρήσει και στον χώρο της αστρολογίας. Αυτή τη φορά το υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε σχολή αστρολογίας. Αποφάσισε, να ορίσει ως κέντρο δια βίου μάθησης, μια σχολή που ασχολείται με τα ζώδια, το κάρμα, την αριθμολογία.

Και μπορεί να μοιάζει με καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο, τόσο το έγγραφο της Διαύγειας όσο και η ίδια η Σχολή επιβεβαιώνουν το περιστατικό.

Η “Αστροπαιδεία” που είναι εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας πιστοποιήθηκε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και πλέον υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας, ζήτησε από τον ΕΟΠΠΕΠ ο υφυπουργός Παιδείας, Δημ. Μπαξεβανάκης. 

Ο κ. Μπαξεβανακης ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ να ανακληθεί αμέσως η συγκεκριμένη άδεια λειτουργία και να ελεγχθούν οι ευθύνες του εισηγητή της υπόθεσης. Σημειώνεται, ότι ο ΕΟΠΠΕΠ είναι οργανισμός αυτόνομος, εποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!