Με αφορμή την παρουσία του στο λιμάνι της Πάτρας, στο οποίο βρέθηκε για να επιθεωρήσει την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα πλοία της ακτοπλοΐας για τις γραμμές της Ιταλίας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης αναφέρθηκε στο Λιμενικό Σώμα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (03/07) την αχαϊκή πρωτεύουσα και δήλωσε για το Λιμενικό Σώμα: «Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική, πολύ περισσότερο όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορά μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους, ενώ παράλληλα κάλεσε τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.