Μετά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο βήμα της Βουλής, ανέβηκε για τη δευτερολογία του κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Το χαρακτηριστικό των ενόχων είναι το θράσος και η δειλία. Ο κ. Μητσοτάκης επί ενάμισι μήνα κρύφτηκε και απέφυγε να προσέλθει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο αποδεικνύοντας τη δειλία του.

Σήμερα αποδεικνύει και το δεύτερο χαρακτηριστικό της ενοχής, το θράσος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ένταση «χτύπησε κόκκινο» όταν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντήσει αν γνώριζε πως παρακολουθούνταν ο αρχηγός του Στρατού και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας του πως θα κατέβαινε από το βήμα αν του απαντούσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε ότι θα απαντήσει στην τριτολογία του, ο πρόεδρος της Βουλής κατάλαβε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε τελειώνει την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να… συνεχίσει και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η παρεξήγηση.

Αφού τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την τριτολογία του και έφυγε, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ξανά το λόγο για να κάνει δήλωση. Και αφού ο Κώστας Τασούλας ξεκαθάρισε ότι… δεν είναι τριτολογία, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ οι αρχηγοί Ενόπλων Δυνάμεων και έφυγε γιατί φοβήθηκε που έθεσε θέμα παραίτησης εάν ψεύδεται.

">

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!