Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του, «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, σχολίασε τις δηλώσεις Μπαρόζο στους Δελφούς, τη συνέντευξη Δημητρόφ στον Παπαχελά αλλά και άλλα διεθνή θέματα.

«Θα προσπαθήσω σήμερα να συνθέσω διάφορες πληροφορίες για να κατανοήσετε την οικονομική κατάληψη της χώρας μας. Θα επιχειρήσω ενόψει εκλογών την προβολή στο μέλλον για το τι θα φέρει η πολιτική του Τσίπρα και η πολιτική που θα ακολουθήσει, του Κυριάκου. Ήδη αποκαλύπτεται το ψηφιδωτό και είναι ανατριχιαστικό.», είπε ο Γιώργος Τράγκας.

Για τις δηλώσεις του κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είπε: «Ο κύριος Μπαρόζο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός της πτωχευμένης Πορτογαλίας, ο Goldman Sachs είπε στους Δελφούς, ότι τον κ. Μητσοτάκη τον εμπιστεύονται οι αγορές πριν έρθουν καν οι εκλογές. Είπε ότι ο Κούλης είναι άνθρωπος του πολυεθνικού κεφαλαίου, oι Σόρος, οι Ρότσιλντ, οι Goldman Sachs, φεύγετε να φεύγουμε έρχονται μεταρρυθμίσεις. Μήπως ο Τσίπρας έβαλε τον Μπαρόζο να πει αυτά που είπε εκεί στους Δελφούς;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο crashonline.gr