Σε μια πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία για λογοκρισία των δηλώσεων του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, από την ΕΡΤ προχώρησε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Αργύρης!

Ο τ.ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος με μία δήλωση του η οποία δεν άφηνε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της πραγματικής του πρόθεσης που είναι η παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών, είχε δηλώσει ότι: «Η πολιτική ευθύνη εκείνων, οι οποίοι ασκούν την εξουσία που τους έχει ανατεθεί με βάση την λαϊκή ετυμηγορία είναι, εκ φύσεως και εξ ορισμού, αντικειμενική.

">

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ιωαννίνων, η συντακτική ομάδα του ertnews.gr από την Αθήνα αρνήθηκε να δημοσιεύσει ρεπορτάζ του, για δηλώσεις που έκανε από το Κομμένο Άρτας ο τέως ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων πολιτών και πολιτικών και τις πολιτικές ευθύνες για το μέγα σκάνδαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε ο Σωτήρης Αργύρης, ενώ παρέδωσε το ρεπορτάζ του από την ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλο, η είδηση λογοκρίθηκε και δεν αναρτήθηκε στο site του περιφερειακού Σταθμού της ΕΡΤ Ιωαννίνων, από την Συντακτική Ομάδα των Αθηνών.