Η κροατική Dnevnik Nova TV, αναφερόμενη στην δολοφονική επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετέδωσε πως η Ελληνική Αστυνομία από τα δακτυλικά αποτυπώματα έχει καταλήξει πως ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ είναι Έλληνας.

">

Χθες το pronews.gr είχε μεταδώσει την είδηση πως οι αστυνομικοί εξέταζαν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι Έλληνας οπαδός του ΠΑΟ. Τώρα οι Κροάτες ισχυρίζονται πως αυτό είναι δεδομένο και έχουν βρεθεί αδιάσειστα στοιχεία.

Ο δημοσιογράφος Marko Šepat σε ρεπορτάζ που μετέδωσε από την Αθήνα για το Dnevnik Nova αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την τραγική υπόθεση:

«Η κατάσταση στην Αθήνα δεν είναι ευνοϊκή ούτε για τους Κροάτες ούτε για την ελληνική αστυνομία. Αφού πληροφορηθήκαμε τι συνέβη κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, φτάσαμε στο σημείο και αρχίσαμε τα γυρίσματα.

Όταν κατάλαβαν ότι ήμασταν από την Κροατία, οι Έλληνες όρμησαν πάνω μας και απαίτησαν την κάμερά μας, αλλά ο εικονολήπτης κατάφερε να διαπραγματευτεί, απλά πήραν την κάρτα με την οποία γυρίζαμε», λέει στο ρεπορτάζ του ο Κροάτης δημοσιογράφος.