ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας οπαδός του ΠΑΟ ο δράστης

Η έρευνα στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας οπαδός του ΠΑΟ ο δράστης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, έξω από το της ΑΕΚ, από νεοναζί χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως η έρευνα στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις και πως είναι πιθανό ο δράστης της δολοφονίας να μην είναι Κροάτης, αλλά Έλληνας, οπαδός του ΠΑΟ από την ομάδα που τους συνόδευε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι Έλληνας. Σε κάποια από τα βίντεο που έχουν ληφθεί την ώρα των γεγονότων ακούγονται κάποιοι να μιλάνε ελληνικά και να λένε φράσεις του τύπου “πάμε να τους τελειώσουμε”. Έτσι, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο αυτό, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο μέχρι στιγμής» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.