Ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός αποφεύγει να μιλήσει για τους νεκρούς της πανδημίας.

Αντίθετα μιλάει για θέματα που δεν αφορούν καθόλου τον μέσο Έλληνα, όπως για funds και δήθεν οικονομικά στοιχεία που -όπως λέει- είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα του πολίτη.

Σημειώνει μάλιστα πως ο Μητσοτάκης και «η παρεούλα των αχρήστων άριστών του στο Μαξίμου δεν ήθελαν και δεν θέλουν να “ξοδέψουν” λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

«Τον ακούσατε να μιλήσει για την πανδημία; ΟΧΙ. Αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Λες και το θέμα δεν υπάρχει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λες και οι 100+νεκροί κάθε μέρα δεν τον αφορούν. Τους αγνοεί.

Δεν θέλει να μπει στο κάδρο. Προτιμάει να μιλάει για funds (που δεν ενδιαφέρουν 99% των Ελλήνων και δρουν συχνά ανεξέλεγκτα και ληστρικά) και δήθεν οικονομικά στοιχεία που είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα τοιυ μέσου πολίτη.

Αλλά η κοινωνία ξέρει ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ για να μειώσει το ασύλληπτο θανατικό. Γιατί ο Μητσοτάκης κι η παρεούλα των αχρήστων άριστων του στο Μαξίμου δεν ήθελαν και δεν θέλουν να “ξοδέψουν” λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα.

Αυτή είναι η απλή αλήθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!