
Ο πρωθυπουργός στις μετακινήσεις του στην δυτική Μακεδονία όπως ήταν φυσιολογικό χρησιμοποίησε αστυνομική συνοδεία.
Μέχρι εδώ όλα καλά με μία βασική λεπτομέρεια: Τέτοιου μεγέθους συνοδεία δεν έχουν ούτε ο Β.Πούτιν, ούτε ο Ν.Τραμπ, ούτε ο Σι Τζινπίνγκ.
@kozan.grkozan.gr_ Ο πρωθυπουργός και αυτοκινητοπομπή του για να εισέλθει στη μονάδα ΣΗΘΥΑ
Και αυτό για να επισκεφτεί μονάδα της ΣΗΘΥΑ!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.