Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στον «Άγιο Σάββα» κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για εμπαιγμό και κυνισμό, καθώς ο διευθυντής του γραφείου του Βασίλη Κικίλια τους έκλεισε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε κανείς.

Να υπενθυμίσουμε πως οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το ζήτημα εκδικητικής απόλυσης του συμβασιούχου γιατρού και προέδρου του Συλλόγου, Κώστα Καταραχιά.

«Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία. Η ευθύνη για την απεργιακή θύελλα που έρχεται είναι δική σας», απαντούν στους Κικίλια – Κοντοζαμάνη οι εργαζόμενοι του Αγίου Σάββα.

«Την ώρα που αντί να επιτάσσετε τον ιδιωτικό τομέα αλλά επιτάσσετε το ΕΣΥ, να υποκύπτετε σε μεθοδεύσεις και απολύετε έναν γιατρό, πολύτιμο για τους ασθενείς και το σωματείο τους. Ντροπή σας!!» υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, οι εργαζόμενοι στον ογκολογικό νοσοκομείο βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο δρόμο ενάντια στην εκδικητική και συνδικαλιστική δίωξη του επικουρικού γιατρού και μέλους του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, Κώστα Καταραχιά. Πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με τη στήριξη των ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ και ΕΙΝΑΠ και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, απαιτώντας συνάντηση με την πολιτική ηγεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!