Καλύτερα να διαγράψει το Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μιας και δεν σταματά να κάνει γκάφες προσπαθώντας συνεχώς να τις… διορθώσει με άλλες γκάφες.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να πολιτικοποιήσει, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας φυσικά, την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού με θύμα τη 12χρονη, έγραψε χθες στο twitter: «Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυσε με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Μετά τον σάλο που ακολούθησε, καθώς ο βιασμός δεν ήταν ποτέ πλημμέλημα, ο κ. Κουμουτσάκος διέγραψε την ανάρτησή του και επανήλθε σήμερα.

Όχι δριμύτερος, πάντως, όπως ο ίδιος νόμιζε, καθώς υπέπεσε σε ένα γκάφα.

«Όφειλα να ανακαλέσω& να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο & διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’ τη Νέα Δημοκρατία ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε!!!», έγραψε με θάρρος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο που δυστυχώς για τον ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υπερψήφισε το σχετικό άρθρο, το άρθρο 71 δηλαδή του ν.4855/2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα τη σβήσει, λέτε, κι αυτή την ανάρτηση;