Βίντεο που ανέβηκε στο Χ δείχνει κάτι που δε θα θέλαμε να δούμε ποτέ και αυτό είναι το πώς μοιάζει η κόλαση.

Ουσιαστικά η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε ένα μείγμα θρησκευτικού φόβου, τέχνης από πίνακες ζωγραφικής, φοβιών και παραμορφωμένων προσώπων, μαζί με κραυγές βασανισμένων και έπεσε διάνα.

Έχει πολλά στοιχεία που συναντώνται σε πίνακες ζωγραφικής που αναπαριστούν την κόλαση. Γύμνια, πόνος, απελπισία και βασανιστήρια. Ένα σημείο κλειδί είναι τα παραμορφωμένα πρόσωπα. Συχνά οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζουν λάθος το ανθρώπινο σώμα, αλλά κυρίως στα δάχτυλα ή χαρακτηριστικά του προσώπου. Εδώ όμως τα πρόσωπα παρουσιάζονται παραμορφωμένα για την πρόκληση τρόμου.

Αν πιστεύει κανείς στην κόλαση αυτό το βίντεο είναι τρομακτικό

Η παρουσίαση ενός παραμορφωμένου προσώπου τρομάζει γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να το κατηγοριοποιήσει γρήγορα με κάτι άλλο που έχει δει. Έτσι, πολύ συχνά, ερωτηθέντες απαντούν πως οι λευκές μάσκες χωρίς χαρακτηριστικά προσώπου είναι οι πιο τρομακτικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσωπα μεταμορφώνονται με πλοκάμια και μη ανθρώπινα σαγόνια, ενώ καταφθάνουν στην κόλαση νέοι «αμαρτωλοί» στον ήδη στριμωγμένο χώρο. Ο κλειστοφοβικός χώρος και οι κραυγές αγωνίας προσθέτουν στο τρομακτικό της παρουσίασης, την ώρα που χέρια εμφανίζονται και εξαφανίζονται.