Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών όπου λίγα λεπτά μετά τις 12 έφτασε η πορεία των συμβασιούχων στην καθαριότητα.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο, αλλά απωθήθηκαν από την αστυνομία που έφραζε το δρόμο με ασπίδες. Οι συμβασιούχοι παραμένουν μπροστά στο υπουργείο φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Πάνου Σκουρλέτη.

Στις 12:30 υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση των απεργών με τον υπουργό, προκειμένου να συζητηθεί η νομοθετική πρόταση των εργαζομένων για την λύση του αδιεξόδου.

Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι δηλώνουν πως θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τη Βουλή, μετά την «υποδοχή» που τους επιφύλασσε στο υπουργείο ο κύριος Σκουρλέτης.

Στην προσπάθεια τους να ανοίξουν τον δρόμο για να περάσουν οι συμβασιούχοι άρχισαν να σπρώχνουν τους αστυνομικούς αλλά και να πετούν τα μπουκάλια με το νερό που κρατούσαν στα χέρια τους.

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων ένας αστυνομικός διευθυντής που βρισκόταν στο σημείο στην προσπάθεια του να συντονίσει την προσπάθεια τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από το καπάκι μπουκαλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!