ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεξικό: Δήμαρχος «παντρεύεται» κροκοδειλάκι για να φέρει καλή τύχη στους ψαράδες της πόλης του (βίντεο)

Μεξικό: Δήμαρχος «παντρεύεται» κροκοδειλάκι για να φέρει καλή τύχη στους ψαράδες της πόλης του (βίντεο)

Έντυσε στα λευκά και βάφτισε το θηλυκό κροκοδειλάκι για το μυστήριο…

Έχουμε ξανακούσει για δημάρχους που είναι πρόθυμοι να γίνουν «θυσία» για τους δημότες τους, αλλά αυτό μάλλον ξεπερνάει κάθε όριο.

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στην Οαχάκα του Μεξικού είναι υποχρεωμένος κάθε χρόνο να παντρεύεται και από έναν διαφορετικό… κροκόδειλο, προκειμένου να τηρήσει μια παράδοση η αιώνων, η οποία υποτίθεται ότι φέρνει καλή τύχη στους ψαράδες της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φέτος, ο «γάμος» του Victor Aguila με την καινούργια του «νύφη», μια μικρή κροκοδειλίνα η οποία είχε προηγουμένως βαφτιστεί και ντυθεί στα λευκά για το μυστήριο, καταγράφηκε καρέ-καρέ από τους ντόπιους και έτσι μπορούμε να την απολαύσουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.