Απίθανο θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το ενδεχόμενο να ανακάλυψαν τυχαία οι διαρρήκτες τον θησαυρό που κρυβόταν σε μια αν μη τι άλλο ευρηματική κρυψώνα, σε ένα σπίτι το οποίο «χτύπησαν» στην Πάτρα. Γι’ αυτό στρέφουν τις έρευνές τους στο περιβάλλον του ιδιοκτήτη.

Το θύμα της κλοπής, που είναι γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας είχε κρύψει προσεκτικά το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό των 40.000 ευρώ μέσα σε ένα από τα ηχεία του στερεοφωνικού του, πιστεύοντας ότι αν έμπαιναν στο σπίτι του διαρρήκτες δεν θα φαντάζονταν την κρυψώνα. Όταν, όμως, επέστρεψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, διαπίστωσε ότι οι οικονομίες ολόκληρης της ζωής του είχαν κάνει φτερά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μαζί με συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, που πήρε αποτυπώματα από τα σημεία τα οποία άγγιξαν οι εισβολείς. Η υπόθεση διερευνάται με προσοχή και οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιοι γνώριζαν την ύπαρξη της κρυψώνας που είχε διαλέξει ο επιχειρηματίας.