ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ερωτευμένος με γνωστή ηθοποιό ο Α.Λοβέρδος – Έκαναν μαζί Πάσχα στη Ρόδο (φωτο)

Αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης

Ερωτευμένος με γνωστή ηθοποιό ο Α.Λοβέρδος – Έκαναν μαζί Πάσχα στη Ρόδο (φωτο)

Ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος και η δημοφιλής ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα, που αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβουν τον έρωτά τους έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης και να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη Ρόδο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και η επίσημη πλέον σύντροφός του Δήμητρα Σιγάλα (που πέρυσι τη βλέπαμε στη σειρά του Alpha «Ο γιατρός» στο πλευρό του Μαρκουλάκη), σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», απόλαυσαν τις διακοπές του Πάσχα -από τη Μεγάλη Πέμπτη έως την Τετάρτη μετά το Πάσχα- φιλοξενούμενοι από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στην υπερπολυτελή σουίτα του δωδέκατου ορόφου, με τον πρώην υπουργό και την ηθοποιό να απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως μετέφερε στην «Espresso» αξιόπιστη πηγή, ο 67χρονος πολιτικός δεν είναι απλώς ερωτευμένος και γοητευμένος με τη 48χρονη ηθοποιό, αλλά κατενθουσιασμένος. Αν και υπάρχει μία σχετική διαφορά ηλικίας -αυτό δεν παίζει καμία σημασία στον έρωτα-, όσοι τους είδαν έκαναν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.