ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Στο νοσοκομείο ζευγάρι που… προσπάθησε να χορέψει το Dirty Dancing (βίντεο)

Στο νοσοκομείο ζευγάρι που… προσπάθησε να χορέψει το Dirty Dancing (βίντεο)

Τη διάσημη ταινία Dirty Dancing προσπάθησαν να αναπαραστήσουν για τον γάμο τους η Σάρον Πράις και ο Αντι Πράις, όπως διαπίστωσαν όμως το να αναπαραστήσεις μια τέτοια εντυπωσιακή χορευτική κίνηση είναι μάλλον πολύ δύσκολο και έχει άσχημα αποτελέσματα αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το ζευγάρι είχε δει αρκετές φορές το Dirty Dancing και αφού αποφάσισε ότι θέλει να χορέψει τη δημοφιλή χορογραφία στο γάμο τους, ένα απόγευμα κι ενώ απολάμβαναν τον ζεστό καιρό σε μία παμπ έκαναν το πρώτο δοκιμαστικό. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά καθώς ο ένας έπεσε πάνω στον άλλο και αφού βρέθηκαν αναίσθητοι στο έδαφος, τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη.

«Είχαμε 9 μέτρα απόσταση και η Σάρον έτρεξε και την έπιασα από τους γοφούς και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είχαμε ισοπεδωθεί», περιγράφει ο Άντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μπορεί το δοκιμαστικό να μην πήγε καλά, το ζευγάρι ωστόσο απέκτησε τόσο μεγάλη δημοσιότητα που έγινε το #DirtyDancing εγινε trend στο Twitter. Όπως είπαν όμως μιλώντας στο BBC, μάλλον θα χορέψουν κάτι πιο απλό στον γάμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.