Χθες το βράδυ στη Μύκονο θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του νεότευκτου μπιτς μπαρ «Santana» στην παραλία Παράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο επιχειρηματίας αναχώρησε από το μαγαζί του με προορισμό το σπίτι του στην περιοχή Τούρλος. Ο άντρας στάθμευσε το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε ανυποψίαστος προς την κατοικία του, όπου τον περίμενε η σύζυγος του. Ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίστηκαν μπροστά του 4-5 άτομα, τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν με μανία αποσπώντας του το ρολόι του (χρυσό Rolex) και το πορτοφόλι του.

Ο επιχειρηματίας σχεδόν λιπόθυμος, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και στη συνέχεια σύρθηκε προς την πόρτα του σπιτιού του προκειμένου να ειδοποιήσει τη σύζυγό του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο Υγείας και στις 5 τα ξημερώματα αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, ο επιχειρηματίας φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι, που πιθανόν να προκλήθηκαν από βαρύ αντικείμενο (σιδερογροθιά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Μυκόνου.