ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Διαδηλωτές έριξαν κόκκινη μπογιά στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος για τον πόλεμο στη Γάζα

Ελευθέρωσαν μπαλόνια στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας μπροστά από τη Βουλή

Διαδηλωτές έριξαν κόκκινη μπογιά στο σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος για τον πόλεμο στη Γάζα

Με αφορμή το συλλαλητήριο για την εργατική Πρωτομαγιά, κάποιοι διαδηλωτές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια συμβολική κίνηση για τον πόλεμο στη Γάζα με το να ρίξουν κόκκινη μπογιά στο μεγάλο σιντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος.

Στη συνέχεια στάθηκαν μπροστά από το σιντριβάνι με χαρτοπανό που αναφέρονται στις καταλήψεις που πραγματοποιούνται στα πανεπιστήμια του Κολούμπια στις ΗΠΑ και της Σορβόννης στη Γαλλία με αίτημα να τερματιστεί ο πόλεμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στην απεργία άφησαν στον ουρανό μπροστά από τη Βουλή μπαλόνια στα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.