Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη ο οποίος την Τρίτη εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό, στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. Ενδεικτικό της βιαιότητας της πράξης είναι το γεγονός πως ο άτυχος νέος φέρει συνολικά 60 μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι .

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ως αιτία θανάτου καταγράφηκε η απώλεια αίματος, η οποία προκλήθηκε από μαχαιριά που δέχθηκε το θύμα στην καρωτίδα. Όσον αφορά τα αίτια θανάτου του θύτη, ο 28χρονος Παναγιώτης Γαργερός, αυτά παραμένουν αδιευκρίνιστα αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι η αυτοκτονία με την κατάποση φυτοφαρμάκου και υγρών μπαταρίας.

Το χρονικό του κακού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν ο 28χρονος Παναγιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές.

Όλοι στην γειτονιά γνώριζαν ότι ο 28χρονος Γρηγόρης είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ οι τσακωμοί με τον μικρότερο αδερφό του και θύμα της υπόθεσης, ήταν σύνηθες φαινόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!